• NL
  • FR
  • EN
  • DE
  • ES
.
.
.
.
.
.
.
.
Meer over B3 Kamers Formules Locatie Foto's Reserveren Links Gastenboek

Meer over

Pink cross B³: Bed & Breakfast Boat

Welkom op de website van onze woonboot B³.

Met de nodige trots stellen wij u ons eigen kunstwerkje voor: het woonschip B³.

Meer dan 40 jaar lang bracht ons vrachtschip tonnen zand vanuit Antwerpen naar heel België. Ook al kon ons schip deze taak nog jaren aan, wijzelf verbouwden het tot een zalige woonplaats. Omdat wij het wonen op het water willen delen met anderen, besloten we om twee kamers in te richten voor mensen die in Gent wensen te overnachten.

Gedurende een jaar lang werd de volledige boot verbouwd en omgebouwd tot een zeer ruime woning op het water. Uiteraard beschikken wij over alle mogelijke nutsvoorzieningen : stromend warm & koud water, elektriciteit, kabeltelevisie, internet ...

Wijzelf wonen in het oorspronkelijke ruim. Gasten kunnen terecht in de oorspronkelijke kapiteinskamer of matrozenkamer. Deze praktische maar eenvoudige ruimtes werden omgebouwd tot een luxueuze rustplaats. Elk gastenverblijf beschikt over eigen toilet, douche, zithoek en slaapkamer.

In de zomermaanden is het heerlijk vertoeven op het privé-terrasje. Elke kamer vormt een aparte eenheid met eigen ingang.

We willen u echter ook waarschuwen voor het leven op een boot. Zeezieken hoeven zeker niet te vrezen, het water beweegt nauwelijks, de oever is vlakbij en onze reddingsvesten liggen steeds klaar. Om ons schip te bereiken moet u over een loopbrug, nadien zet het avontuur zich verder langs het gangboord. Dit is een smalle wandelstrook langs de zijkant van het schip. Deze is goed verlicht en zeer veilig, maar helaas niet geschikt mensen die minder mobiel zijn.

Ooit al wakker geworden van kwakende eenden en andere waterdieren ... verbaasd gekeken naar reigers en zwanen brood gegeven...en dit allemaal in het midden van de stad?

Spreekt dit alles u aan? Scheep gerust in voor een heerlijk ontspannend verblijft aan boord van B³.

 

Pink cross Waarom B³?

Een Unieke ervaring :
Je kapitein voelen achter het roer van een vrachtschip? Het leven aan boord ervaren, maar wel genieten van het nodige comfort? Scheep zeker in voor een verblijf op onze woonboot.

Kwaliteit en comfort:
Vanaf de boot kan u alle bezienswaardigheden van de stad te voet bereiken. Restaurants en winkels liggen binnen een wandelafstand van 10 minuten. Bovendien kan u de wagen gratis parkeren in onze straat of op de privé parking voor de boot. U zal versteld staan van de stilte aan boord, dankzij onze ligging kan je genieten van de rust op het water. Het gekwaak van de eenden kan je moeilijk als lawaai beschouwen!

 

 

Actief wonen

Created by Blue-Print